ЗА НАС

Фирма „Фриго – Макс ” ЕООД  е притежател на търговско откритие и концесия за 25г. за естествен камък гнайс във  находище“Мелницата“ на площ от 73 184 кв.м .То се намира във землището на село Железино , общ.Ивайловград , обл. Хасково. Специализирали сме дейността си  във добива на скално-облицовъчни материали .С годините се е утвърдихме като един от най-търсените партньори в сферата на търговията със естествени камъни от България.

кариера


ДЕЙНОСТ НА ДРУЖЕСТВОТО

Ние разширяваме нашата дейност  по добив на камък гнайс със  инвестиции във механизация , машини за обработка на камъка , логистична и други дейности. Със което подобряваме на средата на работа и безопасен труд на работещите на кариерата и във цеха за обработка на камък.Оптимизираме разходите за ел.енергия и вода.Грижим се добива да не навреди на околната.Ще извършим  рекултивация и компенсационно залесяване след приключване на добивната дейност.Което сме го гарантирали със банкова гаранция по концесионния договор .

*ЗА ГНАЙСА ДОБИТ ОТ НАС:

* Всички продукти на„Фриго Макс” ЕООД са с платени концесионни такси и суми за рекултивация, компенсационно залесяване, изключване на земите от горски фонд.

*Осигуряваме на работниците по добива 2-ра категория труд, осигуряване на работещите с всички изискуеми лични и колективни предпазни средства.Извършваме  химико-физични проучвания за състава на камъка в т.ч. за якост, износоустойчивост,мразоустойчивост
специфична плътност, и ренгено-термични анализи,доказващи изключителните качества на продукцията ни.

Нашите продукти от естествен камък може да разгледате  в сайта ни. Може да посетите  кариерата или  цеха за преработка във Ивайловград.

Склад за естествен камък гнайс в гр.София -кръстовището на Околовръстен път  и Самоковско шосе ( до караулката на кв.Горубляне )(виж карта)

Физико-механичните свойства на нашият естествен камък гнайс , може да видите в сертификата ни за качество.

На нашите страници ще намерите информация  за :

  • *самият  камък гнайс.
  • *начините на полагането на гнайсът .
  • *често допускани грешки при избора и покупка на естествени камъни .
  • *подробно описание на предлаганите продукти и услуги .

Ако имате нужда от получаване на мостри, консултация относно избора на най-подходящия за вашите нужди камък или искате да обсъдите параметри и условия за поръчка и доставка  не се колебайте да се свържете с нас в удобно за Вас време.